Джеймс Блънт се завръща с нов албум и бодър летен сингъл

Джеймс Блънт се завръща с блестящ нов албум – Who We Used To Be, който ще излезе на 27-ми октомври.
 
Новата продукция включва и яркото и свежо ритмично парче "Beside You". Продуцирана от "The Six" – колектив от Манчестър, който е работил с Clean Bandit, Marshmello и Джеймс Артър, песента е приповдигащ настроението летен химн. "Това е един вид празник ", казва Джеймс. "Ритмичен хит за това най-накрая да бъдеш с този, когото си търсил през целия си живот." 
 
 
Who We Used To Be е първият студиен албум на Джеймс след успешния, влязъл в топ 3 Once Upon A Mind (2019). Този път той работи с различни продуценти, включително Джони Кофър, Red Triangle, Jack & Coke и Стийв Робсън. Скорошната колекция с най-големите му хитове – The Stars Beneath My Feet, достигна златен статус на продажби с над 100 000 продадени копия.
 
Who We Used To Be - съдържание:
1. Saving A Life
2. Some Kind Of Beautiful
3. Beside You
4. Last Dance
5. All The Love That I Ever Needed
6. The Girl That Never Was
7. Cold Shoulder
8. I Won’t Die With You
9. Dark Thought
10. Glow
 
Джеймс Блънт се превърна в един вид национално съкровище, наближавайки своята двадесета годишнина на музикалната сцена. Той е уважаван за своята честност, остроумие и чар, демонстрирани в записите, на сцената, както и с неговия винаги актуален акаунт в Twitter.
 
Дебютният му албум Back To Bedlam (2004) включва глобалния хит "You’re Beautiful" и е един от десетте най-продавани албума за това десетилетие. Той е носител на две награди BRIT, две Ivor Novello и е петкратно номиниран за награда "Грами".

Свързани новини

Ново от Джеймс Блънт

31.10.2023

Джеймс Блънт с нов видеоклип

16.10.2023

Ново от Джеймс Блънт

04.10.2023

5 горещи музикални премиери

01.11.2021

Джеймс Блънт с космична нова песен

14.09.2021