Джеймс Блънт с нова песен: "Love Under Pressure"

Нежният британец Джеймс Блънт пак успява да омагьоса феновете си с новата си песен "Love Under Pressure".
 
Сингълът е едно от новите парчета от предстоящия албум с най-големите му хитове - "The Stars Beneath My Feet (2004-2021)". Компилацията ще излезе на 19 ноември чрез Atlantic Records.
 
"Love Under Pressure" е Джеймс в най-добрата възможна форма – тракът съдържа заразителни пиано елементи, силно текст и вокали и хипнотичен денс бийт. 
 
За записа певецът споделя: "По-рано тази година по време на локдауна бях достатъчно голям късметлия да проведем авторска сесия по Zoom с много талантливия Джак Саворети.  Преди никога не бяхме работили заедно, но мениджърите ни помислиха, че ще е добра идея да ни съберат и да напишем нещо. Много се радвам, че го направихме. Не само че Джак е чудесен човек, но и написахме хитов сингъл!“.
 
 
Джеймс Блънт наскоро анонсира британско турне по арените в девет дати за 2022, с които той ще отпразнува 17-годишна кариера, която генерира 23 милиона албумни продажби и глобален разбиващ хит с "You’re Beautiful", 2 награди Brit и 2 награди Ivor Novello Awards, както и 5 номинации за награди Grammy.
 
Сред редицата хитови сингли "The Stars Beneath My Feet (2004-2021)" ще включва четири нови песни ("Love Under Pressure", "Unstoppable", "Adrenaline" и "I Came For Love"), както и четири ексклузивни изпълнения на живо по света, включително от фестивала в Гластънбъри. Колекцията ще съдържа зашеметяващи парчета от албума със златни продажби "Once Upon A Mind", както и "Cold" и сърцераздирателната балада за баща му - "Monster". 

Свързани новини

Ново от Джеймс Блънт

31.10.2023

Ново от Джеймс Блънт

04.10.2023

Нов сингъл и албум от британеца

04.08.2023

5 горещи музикални премиери

01.11.2021

James Blunt пуска албум Greatest Hits

19.07.2021