Михаела Филевa e "Латино сеньорита" в нова песен с ToТo H

"Латино сеньорита" е новaта песен на Михаела Филева, в която се усещат латино ритмите, които така добре прилягат на изпълнителката. Включването на ТоТо Н от СкандаУ се явява точно на мястото си в бъдещия летен хит. 
 
Демото на трака написва Веселин Ценов-Algoriddim. Към авторския екип се присъединяват Константин Ангелов, Михаела Филева и ТоТо Н. Вдъхновение за текста и финалните щрихи по звученето на песента Михаела открива в Куба. В писането на текста, освен нея и ТоТо Н, уастие има NDOE (Георги Касабов). 
 
 
Режисьор на горещото видео е Бойко Щонов, с когото певицата работи и по други свои проекти - "Нова страница", "Филм за двама". Клипът е заснет сред екзотична растителност, обляна в неонови цветове, а операторът Росен Савков улавя всеки детайл по перфектния латино танц, създаден от хореографа Дорина Стоянова за Михаела и всички танцьори.
 
ТoTo H е половината от група СкандаУ. Хитът му от миналото лято "Чужди усмивки" е гледан над 29 милиона пъти в YouTube в рамките на 12 месеца.
 
След успешния първи самостоятелен концерт на Михаела в зала 1 на НДК, през следващите месеци тя ще зарадва феновете си с турне в четири български града:
19 септември - Пловдив
17 октомври - Благоевград
23 октомври - Велико Търново
24 октомври - Варна.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023