Шампион по кикбокс и звезда от "Откраднат живот" в новото видео на P.I.F.

Какво събира в столичен склад шампион по кикбокс, балерина с афинитет към високите скорости и звезда от сериала "Откраднат живот"? Отговорът е: група P.I.F. и видеото към актуалния им сингъл "Понякога". Спортистът Симеон Наковски, грацията на мотор Юлита Тодорова и актрисата Ирина Митева са сред героите, чиито вътрешни битки са пресъздадени натуралистично от режисьора Лъчезар Аврамов. Песента "Понякога" е  посветена на хората с множествена склероза.  
 
 
"Това е и песен за желанието да продължиш напред, въпреки неравностите по пътя. Да избереш да живееш живота с всичките му есктремни спадове и неочаквани възходи. Мисля че в "Понякога" ще се припознае всеки, който поне веднъж е успял да надскочи страховете си и да приеме личната си драма като безценен урок.", споделя фронтменът Димо Стоянов.   
 
За снимачен терен на "Понякога" продуцентите избират студията на Кирил Станоев, които се помещават в огромен склад и с десетките си тематични кътчета-декори са притегателен център за арт фотография.Каузата на P.I.F. с лицата си в "Понякога" подкрепят още Венцислав Сариев, Йама Йоани Боне, Татяна Монева, Йоана Йорданова, Лина Мухидин и Деси Моралез. Целият екип участва безвъзмездно в проекта. 

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Парчето е създадено специално за Ники

20.02.2024

Празнуваме със стил

20.12.2023

Емоционални концерти по празниците

15.12.2022

P.I.F. с нов концерт

20.10.2022