Боби Ваклинов и VenZy в музикална пакост с красива "Самодива" (видео)

Боби Ваклинов и VenZy избират да нарекат новата си песен "Самодива", а в едноименната главна роля влиза първата InstaQueen, Ивомила Петкова. Футуристична работилница, двама млади учени и едно красиво "изобретение" - новата песен на Боби Ваклинов и VenZy ни пренася в свят изкушаващ, но силно мрачен, в своята реалност.
 
 
Боби и VenZy правят съвременен прочит на легендите за самодивите. Разказвани от нашите баби и дядовци, историите за тези красиви, но опасно коварни жени, не спират да изплуват от миналото. Песента "Самодива" поставя по причудлив начин темата за търсенето на идеалнатата половинка – ако не можеш да я откриеш, по-добре я изобрети.
 
Във видеото двамата изпълнители надникват в бъдещето, а действието се развива в загадъчна работилница. Сглобяването на андроид от женски пол, който, освен че изглежда съблазнително, може да изпитва чувства и дори да се влюбва, е възможно. Сюжетът ни среща със смахнатия учен (Боби) и неговия чирак (VenZy), които работят усърдно върху общ проект – Самодивата. 
 
Музиката и аранжиментът на "Самодива" са дело на Mitko Beats, а текстът е на самите изпълнители. Режисьор на ефектното видео е Павел Симеонов-Shutterflow. В ролята на самодивата от бъдещето пък се превъплъщава Ивомила Петкова – победителката от първия сезон на шоуто InstaQueen. 

Свързани новини

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

VenZy с нов клип

02.09.2022

VenZy казва “Не Спирай” с нов албум

12.05.2021

VenZy с акустична версия на “Само ти”

06.08.2020

VenZy написа песен за George Floyd

01.06.2020