Richard Marx с концерт в София напролет догодина

Richard Marx ще ни отведе на романтично пътешествие следващата пролет. Българската публика със сигурност помни първата изява на звездата през 2010, когато вдигна на крака зала 1 на НДК с най-големите си хитове. Соло-акустичният концерт на 28 март догодина се организира от Loud Concerts. Аудиторията ще има щастието да се наслади на магията на артиста, който ще изпее вечните си песни като "Hazard", "Should’ve Known Better", "Right Here Waiting", "Now and Forever" в Зала 1 на НДК. 
 
 
По време на дългогодишната си кариера, Richard Marx бележи множество успехи. Роденият в Чикаго изпълнител има над 30 милиона продадени албума по света, като се започне от едноименният дебют с Топ 5 сингъла, между които "Hold on to the Nights" и донеслият му Грами "Don't Mean Nothing" за най-добро мъжко рок вокално изпълнение. Последвалият през 1989 Repeat Offender е още по-успешен, като се превръща в четири пъти платинен и включва #1 синглите "Satisfied" И "Right Here Waiting". Продукциите Rush Street (с хитовете "Keep Coming Back" и "Hazard") и Paid Vacation (с "Now and Forever") също стават платинени и така Richard Marx се превръща в един от най-успелите артисти в поп-рок историята. Той все още е единственият изпълнител, който влиза в Топ 5 на Билборд чартовете с първите си седем сингъла.
 
 
Но това далеч не е всичко: Richard Marx се налага и като успешен автор на песни и продуцент, с песни като "To Where You Are," първият сингъл от дебютния албум на Josh Groban и убийственото парче на NSYNC "This I Promise You." Печели Грами за Песен на годината през 2004 за съавторството на "Dance with My Father" на Luther Vandross. Като изпълнител, автор и продуцент, Richard Marx има общо 14 #1 сингъла (между които и "Long Hot Summer" на Keith Urban) и е един от малкото артисти с номер едни хит сингли през всяко едно от последните четири десетилетия. През 2010 издава албум с най-големите хитове - Stories To Tell, от който е хит-сингълът "When You Loved Me", а последният албум с нов материал - Beautiful Goodbye, е издаден през 2014.
 
 
Билетите за концерта на Richard Marx влизат в продажба от днес, 8 юли, в мрежата на Eventim.bg и партньорите им в цялата страна. Ценовите категории са от 40 до 110 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
 

Свързани новини

Ричард Маркс с нова дата у нас

27.08.2021

Нова дата на концерта на Richard Marx

18.09.2020

Richard Marx с дата за концерт през 2021

23.03.2020

Richard Marx отлага европейското турне

09.03.2020