Jax Jones представя дебютния си албум Snacks през септември

Носителят на награда Ivor Novello, номинираният за Grammy и BRIT Award продуцент, DJ и мултиинструменталист Jax Jones издава своя дебютен албум – Snacks, на 6 септември. Форматите на изданието са стандартно CD и двоен винил. Пускането на Snacks демонстрира статуса на Jax като една от най-мощните сили в света на съвременната поп музика с поредица от 7 глобални суперхита.
 
От избухването си на сцената през 2016 с House Work, Jax Jones се доказа като жанрово-определящ артист, продуциращ и издаващ музика, която обхваща поп, хаус и ърбан. Използвайки разнообразни музикални влияния и работейки с интересни и различни музиканти, в типичния за него стил, Jax Jones създава албум, в който всяко парче е отличаващо се и в звуково и в текстово отношение, но носи характерния му почерк на артист. 
 
Snacks - съдържание:
1. House Work (ft. Mike Dunn & MNEK)
2. Jacques (with Tove Lo)
3. You Don’t Know Me (ft. RAYE)
4. Harder (with Bebe Rexha)
5. Ring Ring (with Mabel & Rich The Kid)
6. Instruction (ft. Demi Lovato & Stefflon Don)
7. Play (with Years & Years)
8. 100 Times 9. Breathe (ft. Ina Wroldsen)
9. Cruel
10. All Day And Night (Europa - Martin Solveig & Jax Jones - with Madison Beer)
11. One Touch (with Jess Glynne)
12. All 4 U
13. This Is Real (ft. Ella Henderson)
14. Tequila Time (Outro)   
 
Jax Jones е #1 артист на британската денс сцена и един от най-успешните съвременни музикални продуценти с над 3 млрд. стриймвания на негови парчета в световен мащаб и с 6 последователни хит сингли във Великобритания. Двукратно номиниран за BRIT Award и Ivor Novello, от издаването на първия си хит под формата на колаборация с Duke Dumont’s в парчето "I Got You" през 2016, Jax влиза в студито с едни от най-популярните имена в света на модерната музика и продължава да създава хит след хит. 

Свързани новини

Jess Glynne и Jax Jones - "One Touch"

18.06.2019