Михаела Маринова въвлечена във виртуална любов в "Само теб" (видео)

След като парчето й "Tiempo" влезе на най-високата ротация в музикалния канал MTV Dance, изпълнителката пуска нова песен 
 
Кариерата на Михаела Маринова тръгва шеметно след Х Factor, където става финалист в третия сезон на предаването. Върви нагоре с успешни парчета като "Стъпка напред", "Не ти ли стига", "Един срещу друг", "Листата падат", "Tiempo". Видеото на последната песен й спечелва място в плейлистата на един от най-популярните международни телевизионни канали -  MTV Dance. В "Tiempo" e и първата й среща с румънския хитмейкър Крис Тарчеа – Monoir. 
 
Втората среща с него ражда "Само теб" - новото парче на изпълнителката, което ще излезе и в английска версия, със заглавие "Now or Never". Михаела е автор на по-голямата част от текста на "Само теб", а в написването му взимат участие още Любо Киров и Павел Николов от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’. 
 
 
Видеото се върти около виртуална любов и е заснето от оператора Радослав Гочев под режисурата на Виктор Антонов – Рик. "Това е любимото ми видео. Любов отдалече е спорт, който практикувам и аз напоследък", смее се Михаела. "Най-трудната част по време на снимките беше в края на снимачния процес, когато трябваше да направим сцените с дъжда. Изляха 10 кубика ледено студена вода върху мен и екранния ми партньор, а ние не трябваше да показваме колко ни е студено всъщност, даже обратното – задачата за тази сцена беше страст", споделя изпълнителката.

Свързани новини

Михаела Маринова с нов имидж и клип

17.06.2022

Михаела Маринова с нова песен

10.06.2022

Михаела Маринова с нова песен

03.12.2021

Михаела Маринова представи нов сингъл

30.07.2021

Михаела Маринова представи "Whispers"

19.03.2021