Михаела Маринова въвлечена във виртуална любов в "Само теб" (видео)

След като парчето й "Tiempo" влезе на най-високата ротация в музикалния канал MTV Dance, изпълнителката пуска нова песен 
 
Кариерата на Михаела Маринова тръгва шеметно след Х Factor, където става финалист в третия сезон на предаването. Върви нагоре с успешни парчета като "Стъпка напред", "Не ти ли стига", "Един срещу друг", "Листата падат", "Tiempo". Видеото на последната песен й спечелва място в плейлистата на един от най-популярните международни телевизионни канали -  MTV Dance. В "Tiempo" e и първата й среща с румънския хитмейкър Крис Тарчеа – Monoir. 
 
Втората среща с него ражда "Само теб" - новото парче на изпълнителката, което ще излезе и в английска версия, със заглавие "Now or Never". Михаела е автор на по-голямата част от текста на "Само теб", а в написването му взимат участие още Любо Киров и Павел Николов от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’. 
 
 
Видеото се върти около виртуална любов и е заснето от оператора Радослав Гочев под режисурата на Виктор Антонов – Рик. "Това е любимото ми видео. Любов отдалече е спорт, който практикувам и аз напоследък", смее се Михаела. "Най-трудната част по време на снимките беше в края на снимачния процес, когато трябваше да направим сцените с дъжда. Изляха 10 кубика ледено студена вода върху мен и екранния ми партньор, а ние не трябваше да показваме колко ни е студено всъщност, даже обратното – задачата за тази сцена беше страст", споделя изпълнителката.

Свързани новини

Нова песен от Михаела Маринова

28.04.2023

Група ще придружава певицата

29.03.2023

Sony Music събра изпълнителите

10.02.2023

Емоционални концерти по празниците

15.12.2022

Михаела Маринова с нов албум и сингъл

09.12.2022