Джъстин Бийбър с изповед за живота си с наркотиците

Поп идолът Джъстин Бийбър (Justin Bieber) написа обширен пост в Instagram, в който направи смели разкрития за възходите и паденията по време на неговата кариера.
 
Бийбър е на сцената буквално от дете, беше любимец на тийнейджърите, а вече е зрял, и женен мъж. 
 
Част от пътя на звездата са били и наркотиците, които е вземал. 
 
25-годишният поп изпълнител споделя как изстрелването му към славата още в ранна възраст го е довело до депресия от една страна, и до агресия от друга. Някъде по пътя си той е започнал да злоупотребява с дрогата и така се е превърнал, по думите му, в "отвратителен, неуважителен и агресивен към жените". 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hope you find time to read this it’s from my heart

Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber) на

 

"Дистанцирах се от всички, които ме обичаха, и се криех в черупката си. Другите правеха всичко за мен, така че аз никога не се научих какво е да си отговорен", казва Бийбър. Той споделя, че на 18-годишна възраст не е имал умения за реалния свят, въпреки грандиозния си успех, парите и достъпа до всичко, което е искал.

Бийбър пише, че на 19 години вече е посягал към тежки наркотици и е допускал насилие във връзките си с противополжния пол. Дългото послание на певеца завършва с благопожелания към неговите фенове, които само в Instagram са 118 млиона.

В своята равносметка в Instagram Бийбър заявява, че в живота си има прекрасни хора, на които благодари, и че бракът му с модела Хейли Болдуин е най-добрият му период досега.

Сега Бийбър се учи на нови отговорности, доверие, нежност, и най-вече на това да бъде добър мъж. 

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021