Stereophonics издадоха сингъла "Bust This Town" (аудио)

Stereophonics издадоха новия си сингъл "Bust This Town" от предстоящия албум Kind, който ще излезе на на 25 октомври. С оптимистичните текствове на Kelly Jones и движейки се по вълната на ниски инструментали "Bust This Town" е емоционален химн за живеенето на момента с помощта на собствените инстинкти и никога поглед назад.
 
 
Говорейки за новия сингъл, Kelly Jones казва: ""Bust This Town" е песен за бягството. Двама влюбени, или приятели, или който си представите, накрая намират куража да напуснат малкия град, в който са се застояли, и тръгват на път, нарушавайки всички правила. Това е началото на втората страна на албума и очакваме да бъде важна песен за престоящите концерти”.
 
Записан за само единадесет дни, Kind е ко-продуциран от Kelly Jones и George Drakoulias (Tom Petty & The Heartbreakers, Screaming Trees, Primal Scream). За звукозаписната сесия са използвани минимум студийни техники, презаписвания и технологии. Този разголен, суров подход при правенето и записването на песни дават възможност на слушателите да уловят енергията на една от най-дългогодишните британски групи. Изпълненията се водят от отличителните и емоционални вокали на Jones, които разкриват сурова уязвимост, нечувана досега. Резултатите са искрен и изпълнен с надежда албум на нашето време, и албум, който стои рамо до рамо с най-добрите работи на групата.

Свързани новини

Най-добрата нова музика тази седмица

15.11.2021

Stereophonics се завръщат с нова песен

15.08.2019

Stereophonics с нов албум през ноември

28.07.2017