Виж дуета на Орлин Павлов и Михаела Филева - "Завръщане" (видео)

Официалният сингъл към новия филм на Ники Илиев "Завръщане" носи същото име и е в изпълнение на Орлин Павлов и Михаела Филева, които за първи път записват дует заедно, пише avtora.com. Музиката и текстът на песента са на Владимир Ампов – Графа, а аранжиментът е дело на Графа и Борислав Бояджиев - Борче.
 
 
"Завръщане" е реверанс към музиката от деветдесетте, когато се развива и част от действието във филма. Финалният мастеринг на песента е направен в САЩ.
 
Орлин и Михаела застават за първи път заедно пред микрофона. И двамата изпълнители споделиха, че са изключително щастливи, че имат възможността да станат част от проекта, който излиза на голям екран на 18 октомври в кината в цялата страна.
 
Във видеото на песента са включени и кадри от филма, които зрителите ще видят за първи път. Друга част от кадрите са заснети специално за парчето в една от най-красивите части на Пловдив – Капана, както и по време на първия плаващ концерт в България, който самият Орлин Павлов организира в края на миналия месец на Гребната база в града. Режисьор на видеоклипа е Николай Драганов, а оператор - Борил Петров.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023