SLNG и Бобо представят общия си сингъл "Бели петна" с клубен концерт

SLNG представя новия си сингъл "Бели петна" feat. Bobo с ексклузивен лайв на сцената на City Stage на 26-ти септември. Новото видео подгрява излизането на третия албум на групата, който се очаква до края на годината.
 
 
Сленг е една от първите български банди и оставят в историята на родната музика хитове като "Мой свят", "Синьо", "Любовта няма край" и др. Фатален инцидент с вокалиста и двигател на формацията Дими Екимов е причината останалите членове да продължат по друг път. Няколко години по-късно, през 2012, музикантите отново се събират, като оттогава работят с вокалистa Владимир Михайлов (Сафо, Rewind), познат и от големия екран с филма "Възвишение" от 2017. Към днешна дата SLNG е в състав Владимир Михайлов (Сафо, Rewind) – вокал, китари, Калин Петров (Сленг, Акага) – клавишни, Младен Несторов (Сленг, Ахат) – бас китара, Петър Рангелов (Дюн) - китари, Алекс Лазаров (Ахат) - барабани.
 
За концерта този четвъртък групата излиза в пълен състав, а специален гост ще бъде Бобо. Идеята за включването на рапъра идва след като Владо и Бобо са част от екипа, с който Кристиан Костов работи за успешното представяне на "Beautiful Mess". Бобо много харесва парчето и се включва стилно в песента и във видеото, като авторският му текст и специфичното му присъствие и енергия допълват посланието и въздействието на музиката и визията. Автор на музиката е Владо. Текстът е на Владо и Бобо, аранжиментът е дело на бандата.
 
Видеото на "Бели петна" е заснето в 4 дни на различни локации и за направата му, освен ражисьорът Гепи, се грижи екипът на студио "Jeng". В него участва актрисата Деси Моралес, с която Владо се познава от многобройните им срещи на филмовата площадка, както и малкият син на Владо - Зари. Очарователната Деси, която играе майка на Зари, успява да го предразположи за отрицателно време и да му помогне да се справи с актьорската задача.
 
Билети за концерта на SLNG вече са в продажба в мрежата на Ивентим на цена от 10 лв.

Свързани новини

SLNG представят новия си албум

12.11.2019

Дара Екимова изпълнява песни на баща си

25.02.2019

Сленг - "Бъди"

07.06.2017

Дара Екимова в "20 години група Сленг"

20.03.2017

Сленг с концерт в в клуб Terminal 1

13.03.2017