Сленг представят новия си клип към песента "Бъди" (видео)

Група Сленг представят нов клип към песента "Бъди". Парчето е част от едноименното EP, което излезе през месец март тази година. През пролетта бандата се завърна на сцената с фронтмен Владимир Михайлов и новината за предстоящ албум.
 
"Бъди" е третата песен от EP рилийза, която вече си има и клип. След успеха на "Фалшив" и "Където си ти" в началото на годината, сега музикантите представят и видеото към водещия сингъл от двуезичната компилация. Характерното рок звучене и лиричният текст оживяват в един черно-бял разказ за пътя на сърцето и стремежите в живота на човек. 
 
 
Приятелите от група Сленг споделят любопитния факт, че видеото е снимано изцяло със смартфон. Режисурата е дело на вокалиста Владо Михайлов, който преди по-малко от месец се завърна от участието си в Евровизия, като част от екипа на българския представител Кристиян Костов. 
 
През есента на 2017 група Сленг ще реализира своя дългоочакван нов албум с песни на български и английски език. Следващото участие на бандата пред публика е на фестивала July Morning Burgas 2017, на централния плаж в морския град.

Свързани новини

SLNG с ново видео

20.03.2024

SLNG с нов сингъл

25.09.2019

Дара Екимова изпълнява песни на баща си

25.02.2019

Дара Екимова в "20 години група Сленг"

20.03.2017

Сленг с концерт в в клуб Terminal 1

13.03.2017