Сленг отбелязват юбилей с концерт в клуб Terminal 1

Група Сленг излиза отново на сцената за един ексклузивен концерт по повод 20-годишнината на бандата. Големият юбилей ще припомни всички най-обичани и емблематични парчета на Сленг от годините, когато фронтмен беше Дими.
 
"Мой свят", "След хиляди години сън", "Любовта няма край" и много други ще прозвучат от сцената на Club Terminal 1, представени от Калин Петров (клавишни), Младен Несторов - Патето (бас) и новия вокалист Владимир Михайлов (вокал, китара).
 
Дълги години след загубата на Дими, Сленг живее в сърцата на музикантите от бандата, които имат огромно желание да продължат започнатото. Липсващият елемент се оказва точно Владо Михайлов, когото познаваме от киното, театъра и музиката. Феновете на българския рок свързват името му с една друга емблематична банда от 90-те - Сафо, в която той е вокалист. Днес Владо пише музика за популярни български изпълнители, като Рафи Бохосян, а гласът му може да бъде разпознат в дублажите на много анимационни филми.
 
Събитието по повод "20 години Сленг" ще събере на едно място цялата история на една от най-характерните български банди от 90-те години до днес. В началото на 2017 музикантите представиха своето ново видео към песента "Където си ти" и зарадваха всички почитатели с добрите новини за предстоящите си планове.
 
Две седмици преди концерта, Сленг представиха част от своите нови парчета в EP с двуезични версии на всяка от песните. Името на релийза е "Бъди" / "Be". Феновете на групата трябва да очакват есента на 2017 с нетърпение, защото тогава предстои да се появи и чисто нов албум на Сленг.
 
Билетите за концерта на 22 март могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.bg на цени от 10 лв. на предварителна продажба или 15 лв. в деня на събитието и на входа.

Свързани новини

SLNG с ново видео

20.03.2024

SLNG с нов сингъл

25.09.2019

Дара Екимова изпълнява песни на баща си

25.02.2019

Сленг - "Бъди"

07.06.2017

Дара Екимова в "20 години група Сленг"

20.03.2017