Сленг с ново видео и големи планове за 2017

Музикантите от група Сленг започнаха 2017 с представянето на новото си видео към песента "Където си ти". 
 
Това е вторият сингъл на бандата с участието на сегашния вокалист - Владо Михайлов. След кратко творческо затишие, групата зарадва своите почитатели с видеото към красивата балада и новината за предстоящите си планове. Музиката и аранжиментът на песента "Където си ти" са дело на Сленг, а текстът е на Владо Михайлов, който е и режисьор на видеото. 
 
 
Главни герои в новото видео на група Сленг са актьорите Ирмена Чичикова и Стефан Щерев, които познаваме от многобройните им роли в театъра и киното. Продукцията, в заснемането на която се включват и приятели на бандата, е абстрактен разказ за непреходните ценности в живота и силата на човешкото съзнание.
 
Новият клип е предвестник на добри новини около Сленг. През февруари групата планира издаването на EP с няколко парчета на български и английски език. С него феновете ще могат да се настроят за предстоящия концерт през месец март, в който музикантите ще представят своята нова продукция, плюс добре познатите песни на Сленг още от годините на създаването им, когато фронтмен беше Дими.
 
В плановете на групата е също издаването на чисто нов албум през 2017.

Свързани новини

SLNG с ново видео

20.03.2024

SLNG с нов сингъл

25.09.2019

Дара Екимова изпълнява песни на баща си

25.02.2019

Сленг - "Бъди"

07.06.2017

Дара Екимова в "20 години група Сленг"

20.03.2017