Дара Екимова ще участва в специалния концерт "20 години група Сленг"

Дъщерята на легендарния изпълнител Дими – Дара Екимова ще вземе участие в специалния концерт по повод "20 години група Сленг" тази сряда, 22 март в клуб "Терминал 1". Тя ще излезе на сцената за един красив дует със сегашния вокалист на бандата – Владо Михайлов. Двамата ще представят песента "Остани", която е част от втория албум на Сленг, но във вечерта на събитието ще прозвучи с нов и много по-динамичен аранжимент.
 
Повече от месец Дара репетира с голямо вълнение за емблематичната вечер, заедно с музикантите Калин Петров, Младен Несторов – Патето, Владо Михайлов и специалния гост – барабанистът Алекс Лазаров. Освен нея, участие ще вземат и други музиканти, дългогодишни приятели на групата - Митко Кърнев, Юрий Божинов и Димитър Митев-Дънди. 
 
 
Концертът по повод "20 години група Сленг" ще събере на едно място цялата история на една от най-характерните български формации от 90-те години до днес. Посетителите ще имат възможността да чуят емблематичните "Мой свят", "Синьо", "След хиляди години сън" и много други любими песни от албумите на Сленг. Преди седмица, бандата представи част от своята най-нова музика в EP с името "Бъди". Песните "Фалшив" и "Където си ти" също са част от сетлиста на групата за вечерта на 22 март.
 
 
Билети за концерта могат да бъдат намерени на предварителна продажба в мрежата на Еventim на цена от 10 лв. В деня на събитието входът е 15 лв.

Свързани новини

SLNG с нов сингъл

25.09.2019

Дара Екимова изпълнява песни на баща си

25.02.2019

Сленг - "Бъди"

07.06.2017

Сленг с концерт в в клуб Terminal 1

13.03.2017

Гостува ни Владо Михайлов от Сленг

10.02.2017