Ed Sheeran показа официалния клип към "Shape Of You" (видео)

Ed Sheeran разкри официалното видео към "Shape Of You". Режисиран от Jason Koenig и заснет в Сиатъл, клипът улавя Ed в неговата подготовка за голям боксов мач, документира зараждащия се романс между него и треньорката му и проследява последвалия невероятен обрат.
 
 
"Shape Of You" и "Castle On The Hill", най-големите сингли за 2017 досега, пренаписаха историята за излъчвания в Обединеното кралство цели два пъти през тази седмица. 25-годишният трубадур се превърна в първия артист, който застава на #1 и на #2 позиции в радио класацията, а като допълнение, Ed стана и първият изпълнител, който детронира себе си от върха с друго свое парче, разменяйки им местата ("Shape Of You" в момента е на върха, задминавайки "Castle On The Hill", което досега държеше първата позиция в две последователни седмици и сега застава на второ място). 
 
Успехите на Ed не се изчерпват само с рекордните продажби - музикалният маестро натрупа над 560 милиона преслушвания за двата си сингъла, а официалното видео към "Castle On The Hill" е гледано над 20 милиона пъти само за една седмица. Ed ще стартира хедлайнерско турне в Обединеното кралство и Ирландия през април и май 2017, като две от датите – 1 и 2 май – са запазени за London O2. 
 
Новият албум ÷ (divide) ще излезе на 3 март 2017 и ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Ед Шийрън триумфира в съда

06.04.2022