Излиза саундтракът към "Красавицата и Звярът", чуй сингълa на Ariana Grande и John Legend (видео)

Класическата приказка "Красавицата и Звярът" ще бъде разказана в нов пълнометражен филм на Disney, който тръгва в кината на 17 март. Днес е премиерата на официалния саундтрак към филма, който излиза във формат двойно CD и включва 16 песни. 
 
Мултиплатинената поп принцеса Ariana Grande и носителят на 10 награди "Grammy" John Legend, са звездите, избрани да изпълнят официалната песен от саундтрака - "Beauty And The Beast". Оригиналната версия на популярната балада е в изпълнение на Celine Dion и Peabo Bryson, по музика на Alan Menken и текст на Howard Ashman. 
 
 
Продуцент на новата версия на песента е Ron Fair, носител на шест награди "Grammy" и с 18 номинации. Ron се присъединява към проекта по покана на президента на Disney’s Music & Soundtracks - Mitchell Leib, с който е работил успешно и за саундтрака към филма "Pretty Woman". Leib споделя, че няма по-добър вокален продуцент от Ron и работата с него е удоволствие, защото разбира много добре динамиката на филмовата индустрия. Идеята за колаборацията между Ariana Grande и John Legend също е на Leib, мотивиран от забележителния талант на двамата изпълнители. 
 
Красивото музикално видео е режисирано от Dave Meyers, работил с популярни имена като P!nk, Janet Jackson, Ice Cube и Britney Spears. Резултат от работата му са десетки номинации и много награди, сред които "Grammy" за най-добро музикално видео и 11 награди на MTV. Броени дни след премиерата си, видеото е гледано близо 16 млн. пъти в официалния канал на Disney във Vevo.
 
Beauty And The Beast OST - cъдържание:
1. "Prologue"
2. "Belle" Emma Watson, Luke Evans, Josh Gad, Chorus
3. "Belle" Watson
4. "Gaston" Evans, Gad, Chorus
5. "Gaston" Evans, Gad, Chorus
6. "Be Our Guest" Ewan McGregor, Emma Thompson, Chorus
7. "Something There" Thompson, Ian McKellen, McGregor, Watson, Dan Stevens
8. "TBA" McKellen
9. "Beauty and the Beast" Thompson
10. "To the Fair"
11. "West Wing"
12. "Forever" Stevens
13. "Battle on the Tower" 
14. "Transformation" 
15. "Beauty and the Beast" Ariana Grande & John Legend
16. "How Does a Moment Last Forever" Celine Dion
17. "Forever" Josh Groban
 
 
В главните роли на пълнометражната продукция ще видим Emma Watson като Belle; Dan Stevens в ролята на Звяра; Luke Evans като Gaston – красивият, но плиткоумен селянин, влюбен Belle; Kevin Kline в ролята на Maurice – бащата на Belle; Josh Gad като LeFou – дългогодишния приятел на Gaston.
 
Ще чуем и гласовете на редица емблематични актьори: Ewan McGregor като свещника Lumière, Stanley Tucci като клавесина Maestro Cadenza, Ian McKellen като часовника Cogsworth, Emma Thompson като чайника г-жа Potts.

Свързани новини

Ariana Grande - "The Light is Coming"

21.06.2018

Ariana Grande с обща песен с Nicki Minaj

04.06.2018

Ariana Grande - "No Tears Left to Cry"

20.04.2018

Излезе саундтракът към "Тролчетата"

27.09.2016

Ariana Grande и Mac Miller с нов дует

13.09.2016

Коментари