Михаела Филева изпя какво е двама да са "Изгубени в Рая"

Михаела Филева представи новия си сингъл "Изгубени в Рая", който излезе на 8 октомври. Песента е част от втория самостоятелен албум на певицата – Нова страница. Видеото е заснето на екзотични локации на о. Лимнос, Гърция, където Михаела влиза в образа на изкусителна богиня на острова.  
 
 
"Изгубени в рая" е по музика и текст на Павел Николов-Pavell и самата Михаела. Сингъл версията е с нов аранжимент създаден от Pavell, Веселин Ценов и Константин Ангелов.
 
Идеята и реализацията на видеото на "Изгубени в рая" са дело на Бойко Щонов, с когото Михаела Филева работи и по други свои проекти. Бурните морски вълни са в синхрон с емоциите, които носи песента. Специалното участие на актьорът Мартин Медникаров, който пристигна от Лондон за снимките, придава още повече мистичност на клипа.
 
Последните новини около Михаела са свързани с първото й самостоятелно турне, което стартира със запомнящ се концерт в Пловдив. Феновете от още 3 града ще имат възможността да гледат концертното шоу на талантливата певица, бенда, танцьорите и беквокалистките от Тринити - 17-ти октомври – Благоевград, 23-ти октомври – Велико Търново и Варна – 24-ти октомври. 

Свързани новини

Концерт:Михаела Филева и Максим Ешкенази

01.10.2020

Михаела Филева e "Родена с късмет"

12.06.2020

Михаела Филева с домашен концерт

10.04.2020

Михаела Филева представи нов сингъл

20.02.2020

Орлин Павлов и Михаела Филева с дует

24.09.2019

Коментари