Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" с голям концерт през ноември

След края на тазгодишното лятно турне "Пет летни концерта, без да броим зимния" ето, че за Стефан Вълдобрев, "Обичайните заподозрени" и многобройните им фенове дойде ред "да преброят" и зимния. Това ще се случи на 11 ноември в зала 1 на НДК с начало 20.00 ч. и под сериозното заглавие ГОЛЕМИЯТ ЗИМЕН КОНЦЕРТ! 
 
"Срещаме хора с всякакви интереси, професии, сфери на живота и най-важното - от всякакви поколения, от шест до шейсетгодишни. Добре дошли са отново или за първи път на наша изява", приканват с усмивка от бандата и обещават дружно да се преброим, да си преговорим песните им и да си прекараме поне толкова добре, колкото всеки път до сега. 
 
Това ще е втори по ред концерт за Стефан Вълдобрев и бандата му на тази сцена, след този от май 2018 г., когато буквално препълниха залата. Обичайно и този път ще чуем само най-добрите им песни в продължение на поне два часа. Сред тях са "По-полека", "Холивуд", "Рай", "Към", "Едно", "Тази песен не е за любов", "Фойерверк", "Аз ли съм или не съм", "Бряг с цвят най-зелен", "Сняг над Сахара", "Обичам те, мила", "Да" и други.
    
Билети за ГОЛЕМИЯ ЗИМЕН КОНЦЕРТ на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" на 11 ноември в зала 1 на НДК се продават в системата на Eventim.bg. Цената им е от 30 до 45 лв. В оркестрина - 60 лв. Деца до 7 години, включително, влизат безплатно без право на седящо място, придружавани от родител или нотариално упълномощено от родител лице. Деца между 8-14 години ползват 25% отстъпка (детски билет). Наличието на легитимен пълнолетен придружител е задължително.  
 
Билети можете да намерите още в офис на Eventim на ул. "6-ти септември" 58, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Каса Арена Армеец, както и онлайн.
 

Свързани новини

Чакаме и нов албум

27.03.2024

До края на март в Строежа

22.03.2024

Плажен концерт посред зима

04.12.2023

Изпращаме лятото на плаж пред сцената

13.07.2023

Стефан Вълдобрев с нова песен

25.04.2023