Ивайло Колев с концерт-трибют на Michael Bublé в края на октомври

Ивайло Колев ще зарадва всички почитатели на хубавата музика с концерт, който ще се проведе на 30 октомври (сряда) от 21:00 часа в Sofia Live Club и ще бъде посветен на творчеството на канадската суперзвезда Michael Bublé. По време на концерт-трибютът ще бъде направена и предпремиера към втория сингъл на Ивайло Колев - баладата "Светлина". 
 
Сред селекцията от песните са едни от най-големите хитове, които направиха Michael Bublé световно известен като "Feeling good", "Cry me a river", "Save the last dance", "Spiderman theme", "Everything", "Home", "Haven’t met you yet", "Nobody but me", "Hollywood" и много други. До Ивайло Колев на сцената ще бъдат познати на меломаните музиканти от най-висока класа – Георги Марков (барабани), Алекс Нушев (бас), Юлиян Янев (пиано), Момчил Косев (китара), Арнау Гарофе (саксофон), Мартин Ташев (тромпет), Божидар Василев (тромбон), беквокалистите Елена Сиракова, Христина Нейкова и Мартин Костадинов.
 
 
Концерт-трибютът на Michael Bublé, реализиран от Ивайло Колев обещава да подари много емоции и незабравими моменти на всички почитатели на красивия поп, евъргрийн и вокалния джаз. Стилното шоу ще бъде гарнирано и с участието на балет "Дежавю", чиито елегантни хореографии в стил модерен поп-джаз, суинг и рокендрол, ще допринесат за прекрасното изживяване на всички гости.
 
Съвсем наскоро Ивайло Колев изненада приятно българската публика с нов сингъл и видеоклип след близо двугодишно отсъствие от голямата музикална сцена. Песента "Не като мен", която вече са радва на голям интерес сред почитателите, представлява изповед за предизвестения край на всяка голяма любов в живота на хората, а видеото е заснето в имение от 14 век, сгушено в Неаполитанския залив.
 
Билетите за събитието са в предварителна продажба на цена от 15 лева. На място цената на билетите ще бъде 20 лева.
 
Ивайло Колев е роден през 1978 в Сливен. Познат е на българската публика като един от участниците във формата Star Academy. Музикалната му кариера започва именно там през 2005, където се класира на второ място. През 2006, 2008 и 2012 участва в българската песен на Евровизия. През 2008 издава албум на английски език, а след това живее в Италия, Чили и Бразилия. Продължава да записва песни на испански език. През 2010 излиза песента "Моя" в дует с Васил Найденов, докато Ивайло живее все още в Италия. 
 
В продължение на 5 години талантът често сменя своята творческа дестинация. В Италия, Англия, Бразилия и Чили той работи и се запознава с емблематични имена от световната музикална сцена. В Чили пее на една сцена с Tom Jones и работи за най-гледаната национална телевизия Chilevision. Записва албум с музикантите от култовата английска група Level 42 и не на последно място поддържа приятелски отношения с британската поп-икона Peter Gabriel. През 2015 печели конкурса "Бургас и морето" с песента "Вече знам".

Свързани новини

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Виж Майкъл Бубле и видеото на "Higher"

28.03.2022

Майкъл Бубле съобщи прекрасна новина

23.02.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022

Майкъл Бубле с юбилеен коледен албум

22.10.2021