Pablo Alborán и Ava Max oбединяват сили за първи път в дуетния сингъл “Tabú”

Европейският артист Pablo Alborán и американската суперзвезда Ava Max повдигаха любопитството на феновете, като публикуваха мистериозни илюстрации в профилите си в социалните медии в продължение на 5 дни, но едва миналата седмица разкриха за какво става дума. Това лято Pablo and Ava записаха силна двуезична дуетна песен, наречена “Tabú” и скоро след това се срещат отново, за да заснемат видеото. 
 
 
Pablo Alborán е най-големият артист в родната си Испания, безспорният #1 с 42 платинени албума, както и невероятни записи в Латинска Америка. Билетите за последното му световно турне бяха напълно разпродадени във всеки град, включително и за първото му шоу в лондонската зала Royal Albert Hall и за Theatre L’Olympia в Париж. 
 
Освен това той е най-продаваният артист за шеста година в Испания, поставяйки висока летва, както в индустрията, така и за новите артисти. По време на международната си кариера той е одобрен от звукозаписната академия на Grammy два пъти и е бил номиниран за латинските награди Grammy в 17 случая, освен обширния списък от награди в Испания и Латинска Америка. 

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Модерно диско от Ейва Макс

23.12.2022

Ейва Макс с нова песен

29.04.2022

Ava Max - тайните звездната рожденичка

16.02.2021

Ava Max - “OMG What’s Happening“

04.11.2020