Последни детайли около концертите на Peter Bence в София и Варна

Концертът на Peter Bence в София е на 13 ноември, сряда, в зала 1 на НДК. Той е част от програмата на Новогодишен Музикален фестивал на НДК. Два дни по-късно, на 15 ноември, пианистът ще изнесе за пръв път концерт в морската ни столица, във Фестивален комплекс във Варна. 
 
В интервюта пред водещи български медии брилянтният пианист обеща, че освен невероятните кавъри на световноизвестни хитове, които го превърнаха в сензация на музикалния небосклон, нашата аудитория ще има щастието да чуе за пръв път негови лични композиции. Те ще бъдат част от първия му албум, който ще бъде издаден съвсем скоро.
 
Все още има билети за двата концерта на Peter Bence в България. Цените на билетите в зала 1 на НДК започват от 40 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim (eventim.bg) и партньорите им в цялата страна. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
Цените на билетите за концерта във Варна са от 40 лв. до 80 лв. и се предлагат на касите на Фестивален комплекс и Театър "Българан", както и онлайн на fccvarna.bg. 
 
В зала 1 на НДК в София и зала Фестивална във Варна няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства. 
 
Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта loudconcerts.com или оттук може да бъде свалена декларацията за придружител. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входовете на зала 1 на НДК и на Фестивален комплекс Варна. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входовете на залите, като няма нужда да бъде нотариално заверен.
 
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концертите безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Свързани новини

Peter Bence с два концерта в България

05.04.2019

Peter Bence с концерт в България наесен

16.07.2018