Концерт-спектакъл "Спомен НЛО" през декември в НДК

На 20 декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще имаме възможност да се насладим на концерт-спектакъл "Спомен НЛО", в който ще се включат добре познатите актьори от легендарната формация НЛО /Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро/, с участието и на звездите Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, младата актриса Ева Данаилова. 
 
Идеята за спектакъла е дело на известния български композитор Стефан Димитров, като освен неговото лично участие на сцената на зала 1 на НДК, изключителната му музика ще звучи в осъвременени аранжименти, направени специално от Евгени Димитров-Маестрото и "Ку-Ку Бенд". Ще се насладим на живото изпълнение на големите хитове на НЛО, като "Канада", "Адвокате", "Свако Цако", "Парти любими" и много други, с незабравимите текстове на Живко Колев и Недялко Йорданов. 
 
Димитър Стоянович се е погрижил да бъдат възродени любими образи от далечното и не толкова далечното минало. Oсвен легендарни скечове като "Тримата в кухнята", "Професор Гучев", "Пресцентър на МВР" и други, актьорите ще представят на сцената нови актуални теми, в специално написани за концерт-спектакъла нови актьорски етюди, режисирани от Лъчезар Аврамов. 
 
С този проект екипът на "Спомен НЛО" се завръща във времето на качествените хумористични предавания, с които поколението на 90-те години и техните деца имаха щастието да израснат. Общата цел и мисия е да провокират отново интереса към качественото забавление и свободните форми на изразяване. 
 
Билети за събитието можете да закупите онлайн от epaygo.bg, всички каси на EasyPay както и от Билетен център - НДК.  

Свързани новини

Песни и хумор с НЛО в зала 1 на НДК

17.12.2019

Коментари