Pavell & Venci Venc’ в неочаквана комбинация с ALMA

Седмица преди премиерата на втория им албум "Upgrade", Pavell & Venci Venc’ излизат с изненадващ проект – общо парче с ALMA, в което правят музикален завой по посока меланхолията и чувствените рими. "Адрес" е идеално продължение на историята на хип-хоп дуото, след хита с участието на Любо Киров "Не бих могъл". 
 
Pavell & Venci Venc’ и ALMA са приятели отдавна, но за първи път влизат заедно в студио в края на август. "Направихме парчето в емоционален момент и за трима ни, в който всеки стоеше на прага на нещо ново. Тази песен е истински свеж въздух за нас, а работата ни с ALMA беше толкова лесна и приятна, че накрая се пошегувахме дали да не станем трио.", споделят Pavell & Venci Venc’. "Обичам Павел и Венци, възхищавам се на творческата им енергия и начина, по който създават музика всеки ден. След "Адрес" ги обичам още повече.", признава ALMA.
 
"Адрес" слага начало на кампанията за новия албум на момчетата, озаглавен Upgrade. Премиерата на видеото ще бъде по време на промоцията на Upgrade на 27 ноември в клуб City Stage. В албума влизат общо 17 трака, като 12 от тях са неиздавани до момента. 

Свързани новини

Aрменски диджей се влюби в ALMA

05.08.2022

Bang La Decks и ALMA в дует

19.07.2022

ALMA с нова колаборация

08.07.2022

Миро и ALMA с футуристично видео

01.07.2022

ALMA в турнето на Любо Киров

30.06.2022