Излезе новият албум на Coldplay, чуй две от песните в него

Coldplay издадоха още две песни - "Daddy" и "Champion Of The World", от новия си албум Everyday Life, който излезе миналия петък.
 
"Daddy" е придружен от зашеметяващо анимирано видео, създадено от Aardman Animations. Филмът, режисиран от Åsa Lucander, предлага атмосферно пътешествие през фрагментиран спомен на едно момиче за баща й. Използвани са живи марионетки, дигитално оцветени сетове и 2D анимация, за да се създаде палитра от стилове. 
 
 
Lucander казва: "Знаех, че още когато получих възможността да се включа в този проект, той ще бъде много специален. Само след няколко минути слушане на "Daddy", тракът ми проговори по начин, по който историите и визуалните картини започнаха да танцуват пред мен. И когато това се случва, знаеш, че правиш нещо наистина специално. Имам склонност да се привързвам към емоционални истории и това със сигурност беше една, която исках да разкажа". 
 
Към кредитите на другата песен, "Champion Of The World", са включени авторите на песента на Owl John, "Los Angeles Be Kind", включително Scott Hutchison oт Frightened Rabbit. 
 
 
Chris Martin казва: "Scott имаше песен, наречена "Los Angeles Be Kind", която обожавам. Когато я чух за първи път, си помислих, че нещата ще се случат по един начин, но се случиха по друг. "Champion Of The World" е песента, която дойде при следване на другия път и затова Scott е единият автор на тази песен. Благодаря ти за красивата музика, където и да си". 
 
 
В петък Coldplay отбелязаха издаването на Everyday Life с две ексклузивни представления на живо от Йордания.

Свързани новини

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Включи се и ти!

07.11.2023

Coldplay и Педро Паскал в SNL

31.01.2023

Хубави и лоши новини около Coldplay

05.10.2022

Нова версия на "The Scientist"

31.08.2022