Кои музикални звезди ще посрещнат 2020 на върха на класациите

Британският певец Хари Стайлс (Harry Styles) оглави престижната седмична класация Топ 200 на Билборд за втори път в кариерата си на самостоятелен изпълнител.

За втора поредна седмица новият солов албум на певеца "Fine Line" е на върха на чарта и ще посрещне новата година като номер в САЩ. 25-годишният Стайлс, прочул се като член на групата One Direction, достигна до номер едно и в британския радиочарт с новото си парче "Adore You".

Свежото поп изпълнение е именно от албума му "Fine Line". Това е първият солов запис на Стайлс, който се изкачва на върха на класацията на Острова. Предишните му подобни постижения там са били с момчетата от One Direction. В Щатите "Adore You" все още е далече от върха, но бързо набира скорост. 

Номер две в британския чарт е за "Better Half of Me" на Том Уокър, а на третата позиция е коледното парче "Fairytale of New York" на The Pogues и Кърсти Маккол. 
 
Поне 15 от предложенията в топ 40 на Острова са коледни като безспорните гиганти в тази категория са "All I Want For Christmas Is You" на Марая Кери и "Last Christmas" на Wham!  - двете парчета отново са в топ 10.  
 
В Щатите, в Билборд Хот 100 - класацията за сингли, 25 години след излизането си "All I Want For Christmas Is You" на Марая Кери пак е на върха!
 
Друг отличник на 2019 година е Post Malone. Той успя да върне сингъла "Circles" на върха на американския радиочарт и отбелязва втора седмица на първото място.
 
24-годишният изпълнител успя едновременно с това да влезе и в рок класацията на Билборд  - там е тракът му с Ози Озбърн и Травис Скот "Take What You Want". Номер едно за 49-та седмица тук е Panic! At The Disco и техният хит "High Hopes", които ще посрещнат 2020 година на върха. 

Свързани новини

Ново от Хари Стайлс: Late Night Talking

14.07.2022

Хари Стайлс направи рекорд

31.05.2022

Излезе новият албум на Хари Стайлс

26.05.2022

#BestNewMusic тази седмица

20.05.2022

Хари Стайлс впечатли Coachella

20.04.2022