Първи трейлър на документалния филм изповед на Джъстин Бийбър

Първият трейлър на документалния филм на Джъстин Бийбър от поредицата на YouTube "Justin Bieber: Seasons" вече е факт. Очаква се в 10-те епизода певецът да разкрие много подробности от личния си живот. Първата серия се очаква в края на януари. 

Бийбър написа в изявление: "Когато започнах кариерата си, YouTube ми предостави платформа и общност, където мога да споделям музиката си. Чувствам се страхотно да си партнирам с YouTube за тази оригинална документална поредица. Искам моите фенове да бъдат част от това пътуване."

Сюзан Даниелс, глобален ръководител на оригиналното съдържание на YouTube: "Смелостта на Джъстин Бийбър като артист е наистина възхитителна и сме благодарни, че продължава да споделя своята вдъхновяваща история с нас. Тъй като ние се стремим да показваме автентичните битки и истинските житейски триумфи в нашите оригинални продукции, сме много развълнувани да добавим и този специален проект към нашата платформа през 2020 г. "

Оригиналната поредица ще включва 10 епизода, които ще ни разкажат за професионалния и личния път на тийн-звездата Бийбър от създаването на първия му албум до днес. Историята е разказана чрез най-близките му довереници, приятели, сътрудници и самият Бийбър.

Поредицата също хвърля задкулисен поглед върху личния живот на Бийбър, включително сватбата му с Хейли Бийбър.

Очаква се скоро звездата да пусне и чисто нова музика.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021

Джъстин Бийбър с ново видео

19.10.2021

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

31.08.2021