Alicia Keys обяви нов албум през март и нов сингъл - "Underdog"

Международната музикална икона Alicia Keys и 15-кратна носителка на "Грами" обяви, че се завръща на световната сцена и тръгва на турне - ALICIA – THE WORLD TOUR. Keys ще представи своя репертоар от глобални хитове в зали и стадиони из Северна Америка и Европа, включително в легендарния Radio City Music Hall в родния й град Ню Йорк Сити. Певицата, автор и продуцент ще посети големите градове на двата континента, сред които Лондон, Париж, Берлин, Атланта, Торонто, Чикаго, Сан Франциско, Лос Анджелис и др.
 
Новините за турнето идват и с обявяването на предстоящия седми студиен албум на Keys, ALICIA, чиято световна премиера е заложена за 20 март 2020. Предварителните поръчки на албума стартират този петък, в чест на рождения ден на звездата на 25-ти. 
 
 
По-рано този месец Keys пусна сингъла "Underdog", който бе определен като "поп-соул парче, с нежно усещане за еуфория". Песента се превърна в най-добавяната в Топ 40 на US Radio, а преди нея излязоха "Time Machine" и "Show Me Love", който стана 11-ти #1 сингъл на изпълнителката в еърплей класацията на Билборд "Adult R&B Songs".
 
В допълнение към новите парчета, Keys ще съживява хитовете "No One", "I Ain’t Got You" и "Girl of Fire", с помощта на специално мултимедийно преживяване на сцените на ALICIA – THE WORLD TOUR всяка вечер. Концертите ще бъдат истински празник и медитация над любовта и живота, изпълнени с магнетична енегрия, която само живата музика може да подари. 
 
Keys ще бъде водещ на предстоящата церемония на наградите "Грами", която ще се проведе на 26 януари.

Свързани новини

Алиша Кийс изненада с двоен албум

15.12.2021

Alicia Keys представи седмия си албум

23.09.2020

Alicia Keys с музикално послание

27.04.2020

Още звезди в "Един свят: Заедно вкъщи"

16.04.2020

Alicia Keys - "Show Me Love"

18.09.2019