Алиша Кийс изненада с двоен албум

R&B иконата Алиша Кийс изненада публиката с новия си двоен албум "Keys".

Общо 26-те чисто нови композиции не бяха съпътствани с множество ПР материали, участия или интервюта от страна на изпълнителката, както е обичайно да се прави. В това представяне обаче няма по-специална причина, разкрива Алиша Кийс в интервю за Variety.

"Keys" просто дойде по-органично. Участвах в поредицата "Неразказвани истории" за YouTube, която отвори вратата на хората към моя път, израстване, мисловен процес, и там където съм сега. Говорих за някои неща за първи път. Това беше страхотен начин да ангажирам хората с новата ми музика и части от нея. Това беше в края на август до началото на септември...Нещата просто станаха по-бързо", казва певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Alicia Keys (@aliciakeys)

 

"Пандемията коренно промени играта. Начинът, по който тече творчеството изглежда по-естествен. Става по-бързо. Имаме срещи в Zoom, правим премиерите в нашите Instagram акаунти. Обичам този нов свят. Отворена съм за този нов свят. Можем да създадем енергията, която искаме. Това е по-добре, отколкото да надуваме тромпета, за да викаме: "ОК, АЗ ПРАВЯ ТОВА". Сега просто изживявам това, което правя, и докато го правя, можем да го изживяваме заедно", казва изпълнителката.

"Keys" е осмият албум в дискографията на певицата, който следва албума "Alicia" от 2020 г. Кийс определя новия запис като "завръщане у дома".  Първата част на двойния албум, озаглавена "Originals" напомня на дебюта на изпълнителката "Songs in A Minor" отпреди 20 години - тъжно пиано, соул и блус звучене, които донесоха на Алиша Кийс пет награди "Грами" (от общо 15 в кариерата й ), мултиплатинени продажби и милиони фенове.  Втората част на албума - "Unlocked" има по-мощно, хип-хоп-звучене, продуцирано от Mike Will Made It. 

Свързани новини

Ъшър и Алиша Кийс пяха на Супербоул

12.02.2024

Alicia Keys представи седмия си албум

23.09.2020

Alicia Keys с музикално послание

27.04.2020

Още звезди в "Един свят: Заедно вкъщи"

16.04.2020

Alicia Keys обяви нов албум през март

23.01.2020