Били Айлиш откровена за вредата от порното

Певицата Били Айлиш разкри пред радиоводещия Хауърд Стърн, че се е пристрастила към гледането на порно, когато е била едва на 11 години. От това е получила кошмари, а любовният ѝ живот бил объркан, след като започнала да излиза по срещи. 

"Като жена мисля, че порнографията е безобразие. Да си призная, гледах много порно. Започнах, когато бях на 11.", каза певицата в "Шоуто на Хауърд Стърн". Тя призна, че е посегнала към еротичните филми твърде малка и това е "увредило" мозъка ѝ.

Певицата направи тези разкрития покрай промотирането на песента "Male Fantasy" от втория ѝ албум Happier Than Ever. В нея тя пее за гледането на филми за възрастни, за да се "разсейва". 

"Не разбирах защо това е лошо - мислех, че така хората се учат как да правят секс", каза Айлиш в телевизионно интервю и добави, че майка ѝ е била "ужасена", когато ѝ е признала.
 
Обсъждайки първите няколко пъти, когато правила секс, певицата сподели още: "Не казвах "не" на неща, които не са добри, мислех, че това трябва да ме привлича". "Женските тела не изглеждат така", добави още тя. "Толкова съм ядосана, че порното е толкова обичано, и съм толкова ядосана на себе си, че си мислех, че е наред.", разкри 19-годишната изпълнителка. 
 
Певицата често използва музиката си, за да отправя социални послания към младите хора. 
 

Свързани новини

Били Айлиш пише история

12.03.2024

Кой ще пее на наградите ''Оскар''

06.03.2024

Били Айлиш е готова с новия си албум

22.02.2024

Актьорски дебют за звездата

21.03.2023

Певицата иска да съхрани психиката си

08.03.2023