Били Айлиш откровена за вредата от порното

Певицата Били Айлиш разкри пред радиоводещия Хауърд Стърн, че се е пристрастила към гледането на порно, когато е била едва на 11 години. От това е получила кошмари, а любовният ѝ живот бил объркан, след като започнала да излиза по срещи. 

"Като жена мисля, че порнографията е безобразие. Да си призная, гледах много порно. Започнах, когато бях на 11.", каза певицата в "Шоуто на Хауърд Стърн". Тя призна, че е посегнала към еротичните филми твърде малка и това е "увредило" мозъка ѝ.

Певицата направи тези разкрития покрай промотирането на песента "Male Fantasy" от втория ѝ албум Happier Than Ever. В нея тя пее за гледането на филми за възрастни, за да се "разсейва". 

"Не разбирах защо това е лошо - мислех, че така хората се учат как да правят секс", каза Айлиш в телевизионно интервю и добави, че майка ѝ е била "ужасена", когато ѝ е признала.
 
Обсъждайки първите няколко пъти, когато правила секс, певицата сподели още: "Не казвах "не" на неща, които не са добри, мислех, че това трябва да ме привлича". "Женските тела не изглеждат така", добави още тя. "Толкова съм ядосана, че порното е толкова обичано, и съм толкова ядосана на себе си, че си мислех, че е наред.", разкри 19-годишната изпълнителка. 
 
Певицата често използва музиката си, за да отправя социални послания към младите хора. 
 

Свързани новини

Минусите на известността

12.06.2024

Седем последователни седмици номер 1

11.06.2024

Нов албум, старото Аз

17.05.2024

Били Айлиш пише история

12.03.2024

Кой ще пее на наградите ''Оскар''

06.03.2024