Разочарование за феновете на Тейлър Суифт по време на Супербоул

Шоуто в полувремето на дългоочакваното събитие за американците - Супербол, тази година беше поверено на певеца Ъшър. Преди представлението той призна, че е било "предизвикателство да събере песните си от 30 години в 13 минути".

Във внушителен червен тоалет Алиша Кийс се присъедини към Ъшър като изненадващ гост и изпя песента си "If I Ain't Got You", стоейки до пиано по средата на терена, което приличаше на червена абстрактна скулптура. След това тя изпя заедно с Ъшър дуета им "My Boo".

На сцената излязоха още Джърмейн Дюпри, Н.E.R., Лил Джон и рапърът Ludacris. "Супербоул" отбеляза поредното пето партньорство между Националната футболна лига и продуцента Джей Зи. През 2023 г. звезда на шоуто бе Риана.

Спортният форум събра на едно място куп американски знаменитости. Сред тях бяха рапърът Кание Уест и съпругата му Бианка Чеснори, които бяха облечени в черно с покрити лица и приличаха на нинджи. На стадиона беше и неговата бивша жена Ким Кардашиян, заедно със сестрите си Кортни, Клоуи и Кендъл Дженър.

Бионсе пък се присъедини към съпруга си рапъра Джей Зи и бившия изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси и наблюдава срещата в компанията на двете си дъщери Блу Айви и Руми от личната си ложа. Лейди Гага направи истински фурор, като се появи с цветен грим на очите, като този на супергероите. Към нея се присъединиха гаджето й Майкъл Полански, както и губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм и съпругата му Дженифър Сийбел. Джъстин Бийбър и съпругата му Хайли Бийбър също наблюдаваха мача от първия ред.

Събитието донесе разочарование за феновете на една от най-известните светски двойки – играчът на Канзас Сити Чийфс Травис Келси и поп певицата Тейлър Суифт. Надеждите, че тя ще получи предложение за брак от Келси, не се оправдаха. Певицата и Личност на 2023 г. в класацията на TIME беше в една от почетните ложи на стадиона в Парадайс, щата Невада, за да наблюдава мача, заедно със своята приятелка актрисата Блейк Лайвли. За да дойде за мача, Суифт е летяла за Лас Вегас малко след последния си концерт в Токио, част от международното ѝ турне Eras Tour.

При всяко отбелязване на точка за Канзас Сити камерите се обръщаха към Суифт, за да показват реакциите ѝ. Накрая камерите запечатаха страстна целувка между Травис Келси и Тейлър Суифт, след като отборът му стана шампион.

"Канзас сити чийфс" е шампион след драматична победа над "Сан Франциско 49ърс" с 25:22. Двубоят беше решен по най-драматичния начин - с продължение и тъчдаун пас в самия край. Само шест секунди преди изтичането на продължението Патрик Махоумс намери в енд зоната Мекол Хардман. Тимът печели титлата в Националната футболна лига за четвърти път и за трети в последните пет сезона.

Свързани новини

Usher сключи брак след ''Супербоул''

14.02.2024

Тейлър Суифт вдига рейтинга на Супербоул

08.02.2024

Печели ли Ъшър от шоуто на Super Bowl?

09.11.2023

И защо Риана не взе хонорар за концерта

15.02.2023

Ето как Риана обяви, че чака второ дете

13.02.2023