Ъшър отложи началото на световното си турне, лекува травма

Певецът Ъшър отложи началото на световното си турне Past Present Future, за да си почине и възстанови. Той обяви новината часове преди началото на първия си концерт в Атланта, Джорджия.

Ъшър не даде обяснение от какво точно трябва да се възстанови и почине. Според "Variety" певецът се възстановява от неуточнена травма. Осемкратният носител на "Грами" изрази разочарованието си от отмяната на турнето и се обърна към своите фенове в социалните мрежи във вече изтрит пост: "През моята над 30-годишна кариера 100% от кръвта, потта и сълзите ми са насочени към това да покажа най-доброто изпълнение и да създам незабравимо преживяване за феновете си. Имам намерение да го направя и по време на това турне, затова се налага да отложа днешното шоу и да го пренасроча за по-късна дата, за да дам възможност на тялото ми да си почине и да се излекува. Последното нещо, което искам да направя, е да разочаровам вас, феновете, които с нетърпение чакахте началото на това турне. Въпреки това нямаше да бъда артистът, който съм, ако не мога физически да ви дам най-доброто от себе си. Все пак ще получите нещо от миналото, нещо от настоящето и уникален поглед в бъдещето на пренасрочената дата, но също така ще получите 100 процента от мен."

И още от думите на изпълнителя: "Последното нещо, което някога съм искал да направя, е да разочаровам феновете, които с нетърпение очакваха началото на това турне. Но не бих бил артистът, който съм, ако не мога да дам най-доброто от себе си физически."

По-късно обаче той все пак реши да не пази излишна мистерия около проблема и публикува по-конкретно обяснение: "По-рано тази седмица пострадах от травма на шията, докато репетирах, за да мога да дам на феновете си най-доброто ЪШЪР преживяване. Надеждата ми беше, че с помощта на физическа терапия и лекарства ще съумея да надмогна травмата и ще съм готов за откриващата вечер по график. За съжаление, травмата не е отшумяла още и докротите ми забраниха да излизам на сцената тази седмица. Добрата новина е, че според тях, с повече почика и подходящо лечение, турнето ще може да започне на 20 август във Вашингтон". Той уточнява и за кога ще бъдат пренасрочени датите на отложените концерти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usher (@usher)

Певецът обяви американската част от турнето в дните преди шоуто между полувремената на финала на първенството по американски футбол "Супербоул". Освен това два дни преди участието си между полувремената той издаде деветия си студиен албум, озаглавен Coming Home.

Това е първото му самостоятелно издание след Hard II Love от 2016 г. Предстоящи концерти са насрочени в Лондон, Париж, Амстердам и Берлин. Това ще бъдат първите му европейски изяви след турнето UR през 2015 г.

Свързани новини

Ъшър с филм в 2000 кина в цял свят

05.08.2024

Usher сключи брак след ''Супербоул''

14.02.2024

Ъшър и Алиша Кийс пяха на Супербоул

12.02.2024

Печели ли Ъшър от шоуто на Super Bowl?

09.11.2023