Бионсе изненадва феновете с нова епоха - в кънтри стил

Дивата Бионсе стартира нова ера в кариерата си с издаването на нов албум в кънтри стил. Проектът беше обявен от самата изпълнителка в неделя по време на финала на Super Bowl. 
 
 
Към момента заглавието на осмия студиен албум на звездата не е известно, но се знае, че той ще бъде издаден на 29 март. В официалната страница на Бионсе, както и в профилите ѝ в социалните мрежи, беше споделен и трейлър към проекта.
 
С обявяването на албума, Бионсе пусна и два чисто нови сингъла -  "Texas Hold Em" и "16 Carriages". Вестник New York Times пише, че новият проект най-вероятно ще се превърне в своеобразно продължение на Renaissance, като към момента се използва работното заглавие "Act ii".
 
 
Музикалните критици пишат, че в стилово отношение музиката от предстоящия албум се вписва категорично в жанра кънтри с корени от Хюстън. Феновете на звездата несъмнено ще бъдат провокирани от своята любимка, която този път ще им поднесе нещо различно от R&B. 
 
 
Queen Bey завърши световното си турне Renaissance през октомври като пожъна исторически успех. Албумът Act II ще служи като втора част от проекта в три части Renaissance. Първата част миналата година беше посрещната с одобрение от критиката.

Свързани новини

Кралица Би с огромен успех в кънтрито

21.02.2024

Обвиняват Бионсе в плагиатство

19.12.2023

Нов живот за "Grown Woman"

18.12.2023

Ново от Бионсе

05.12.2023

Бионсе заблестя в Лондон

04.12.2023