Фенка започна да ражда по време на концерт на P!nk

От малък фен на P!nk. Може би това ще се случи с детето, което реши да се появи на бял свят именно по време на шоу на изпълнителката на "So What". Да, точно така – жена започна да ражда по време на участие на певицата, а тя спря концерта за малко.

Това се случи докато P!nk изнасяше концерт в Сидни, Австралия, за първи път от шест години насам. Докато пееше "Our Song", тя беше предупредена от феновете, че жена ще ражда. В крайна сметка един медик изкара бъдещата майка от залата в инвалидна количка. Майката изглеждаше в добро настроение, защото махаше на тълпата, докато си тръгваше.

"Алесия или Алекс се ражда в момента?", извика P!nk от сцената. 44-годишната певица имаше предвид рожденото си име Алесия Бет Мур. След това каза на феновете: "Сякаш не трябва да гледаме. Всички ѝ дайте лично пространство!" P!nk реши да се пошегува как нейната песен е предизвикала раждането на жената. "Уау, "Our Song",това беше тази, която го направи. Не бих се обадила на тази! Мислех, че ще е "Get The Party Started" или "Never Gonna Dance Again",каза тя. Певицата поздрави майката, като каза: "Това е вълнуващо. Дори не знам какво да кажа. Но сега трябва да пеем. Успех! Ще бъде страхотно! Ще се справиш страхотно."

 

@smallzy Woman goes into labour during Pink comcert #pink #summercarnival ♬ original sound - SMALLZY

 

P!nk има две деца - Уилоу Сейдж Харт, на 12 години, и Джеймсън Муун Харт, на 7 години. Те са от съпруга ѝ, професионалния състезател по мотокрос Кери Харт, за когото се омъжи през 2006 г.

Свързани новини

Косата на Джейда Пинкет Смит пак расте

10.08.2023

P!nk получи шокиращ подарък

29.06.2023

P!nk завладя стадионите

13.06.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

21.02.2023

Виж P!nk в новото видео: "Trustfall"

30.01.2023