P!nk получи шокиращ подарък по време на концерт

През годините P!nk е получавала много подаръци, но нищо не ѝ подсказа каква изненада я чака на концерт в Лондон - фен хвърли на сцената пепелта от кремацията на майка си, съобщи сайтът TMZ.

Пинк бе хедлайнер на фестивала "Бритиш самъртайм“ в Хайд парк, когато торбичката с праха беше хвърлена на сцената. Смаяна, Пинк вдигна предмета и попита: "Това майка ти ли е?“, след което каза: "Не знам как се чувствам относно това…“, преди да остави торбичката обратно на подиума.

Най-забавното в цялата случка е, че през цялото време Пинк не изпусна нота, докато изпяваше парчето си "Just Like a Pill“, коментира медията.

Не е много ясно кой е хвърлил торбата с пепелта или каква е причината за тази постъпка. Може да се предположи, че майката е била голяма фенка на Пинк.

Останалата част от шоуто продължи без проблеми, съобщава сайтът. 

Наскоро пък развълнуван фен хвърли телефона си по Биби Рекса, докато тя пееше на сцената в Ню Йорк. Устройството обаче халоса певицата през лицето доста силно и тя дори падна на земята. След това публикува в Инстаграм снимки на посиненото си лице. 

Биби Рекса в нокаут след удар с телефон в лицето

Свързани новини

Извънредна ситуация

13.02.2024

P!nk завладя стадионите

13.06.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

21.02.2023

Виж P!nk в новото видео: "Trustfall"

30.01.2023

P!nk ще направи трибют на Оливия Нютън

15.11.2022