Моисей с нова песен - "Гласът На Народа"

"Гласът На Народа" е песента, която Моисей Стойчев мечтае да създаде от много години. Основната му мисия е с нея всеки един българин да се припознае в текста и посланието. 
 
 
Преди няколко месеца заедно с брат му Даниил Стойчев създават свое студио и решават да сътворят нещо, което да се предава през поколенията. В песента звучат няколко вида пиано, тъпани, китари, брасове, включени са дори викове на истинска тълпа. Стойчо Иванов-Стинки и Емил Митов допълват аранжимента и съчетават звуците.
 
Продуцентът на Моисей - Мадлен, предлага да заснемат видео към песента и така за много кратък период от време изграждат идеята, в която показват лицата на младите хора, които имат какво да кажат, но се вслушват и в корена си. Радостин Събев-Шошо чува идеята за клипа, вдъхновява се и доразвива концепцията. Моисей решава да събере всичките си приятели на едно място и заедно да участват в този проект. 
 
В него взимат участие и някои от най-успешните ни млади спортисти, които носят медали за България: Маргарита Чанева - многократен шампион по бокс, Стоян Плугаров - талантив тенисист и Мария Руневска - хокеистка, която се завърна с бронз от зимните младежки олимпийски игри в Лозана, Швейцария. 
 
Моисей е облечен с дреха, в която е вплетена и народната шевица, а във видеото разкрива и част от най-личния си свят, показвайки майка си - Калина, която е облечена с народна носия и му поднася пита. Друг важен участник в проекта е кукерската група - "Йорданови Арт и Приятели", в която Моисей е кукер, а брат му Даниил взима участие като тъпанджия.

Свързани новини

Моисей отново в дует

02.02.2021

Део, Лео и Мойсей - "Сочните й устни"

10.04.2019