Део, Лео и Мойсей мечтаят за "Сочните й устни" (видео)

Лятото наближава и дежурният тандем Део и Лео го стартират по традиция предварително с горещо ново парче - "Сладките й устни". В новия си проект Део и Лео работят с Моисей.
 
"Търсихме нещо различно, затова и имахме нужда от мелодичен мъжки глас. С Моисей се познаваме отдавна и за миг не се поколебахме да го поканим", казва италианецът, който в последно време се е отдал активно на другата си страст – кулинарията. Явно обаче намира време да застане и пред микрофона в студиото.
 
 
Историята на песента е не по-малко интересна от изцяло анимациония клип. Парчето съществува от две години. Текстът е дело на група Скандау, които го подаряват на приятелите си Део и Лео, а бийтът е на руснака M1chellz. За да получи достойно представяне обаче, българо-италианското дуо искали да измислят по-специален клип. Спират се на анимацията – предизвикателство, което не са поемали до момента. Доверяват се на Грозен ентъртеймънт, които рисуват забавното и запомнящо се видео изцяло на ръка през последните две години. А като за капак на всичко, Део и Лео вкарват целите си семейства в сюжета.
 
"Винаги сме бягали от вулгарните текстове и се стремим да се изразяваме с шеговита ирония. Това се превърна в нашата запазена марка, на която не изневеряваме и в новата ни песен "Сочните й устни", казва Део.
 
Историята в мини-филмчето разказва за плажните свалки, които Део и Лео се опитват да завъртят с типична напудрена госпожица със сочни устни. Естествено удрят на камък, а през това време Моисей се забавлява във водата. И докато мерят дължината на краката на красавицата с поглед и пускат селфита от плажа, съпругите им  - Мариана и Лучия, попадат на кадрите в Интернет. Светкавично "събират" любимите си мъже от плажа с едната ръка, а с другата гледат децата. 
 
Един от най-забавните моменти в правенето на видеото е, когато два месеца преди премиерата всичко било почти финално нарисувано, но на Део му се ражда втори син. Аниматорите връщат наново кадрите и дорисуват малкия Теодор в ръцете на Мариана. Като благодарност към Скандау, във видеото се появяват и анимираните герои на Тото и Лъчо.

Свързани новини

Хванат в нова любовна крачка

15.12.2023

Дъщерята на Мадона с копие на "Frozen"

20.10.2023

Дрехите на Джак Доусън - на търг

04.10.2023

Лео Меси става анимационен герой

08.03.2023

Лео ди Каприо разказва брутална история

10.11.2021