Лео Меси става герой в нова анимационна поредица

Нов оригинален анимационен сериал, вдъхновен от аржентинската футболна звезда Лионел Меси е в процес на разработка от Sony Music Entertainment.

Емоционалната поредица ще изобрази Меси като дете, сблъсквайки се с препятствия, докато пътува във видеоигра. Продуциран за деца и юноши, а и подходящ за цялото семейство, сериалът ще включва и нова оригинална музика. 

"Очакваме с нетърпение да представим тази стопляща сърцето поредица на публика от всички възрасти по света", казва Фернандо Кабрал, изпълнителен Вицепрезидент на Sony Music Latin-Iberia.

"От малък винаги съм обичал анимационните сериали и децата ми са големи фенове на редица герои. Възможността да участвам в подобен сериал ме прави щастлив, защото сбъдва една моя мечта! Бих искал да благодаря на Sony Music за присъединяването ми към този проект, надяваме се резултатът да се хареса на всички, особено на децата.", споделя от своя страна футболната звезда.

Лео Меси е роден в Росарио през 1987 година. Към днешна дата той е баща на три деца и е тотална световна икона и вдъхновение за милиони хора по света. Меси е единственият спортист в света, спечелил седем награди "Златна топка", шест награди за Световен играч на годината ot FIFA, шест "Златни обувки" и две "Златни топки" на Световното първенство. Звездата изведе Аржентина до победата на Мондиала през декември 2022 г.

Извън терена, легендата е признат за страстта си към спорта и голямото си сърце, които ще бъдат широко представени в поредицата.

Sony Music Entertainment е звукозаписна компания, която също така е продуцент на подкасти и стои зад редица музикални документални филми, включително Pearl Jam 20, Oasis Knebworth 20, Springsteen E Street Band и Insane in the Brain за Cypress Hill, но проектът с Лео Меси е първата анимация в портфолиото на компанията. 

Свързани новини

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024

Наградите са предвестник на "Оскар"-ите

12.04.2024

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024