Страх и смях с "Привидения в къщата" през юли в кината

Това лято само в кината ще гостуваме на "Привидения в къщата" – страховита, но и много забавна призрачна мистерия, вдъхновена от едноименната, изключително популярна и обичана атракция в Дисниленд. 
 
Ще се запознаем с майка и нейния син, които наемат колоритен екип от "експерти" по духове, за да им помогнат да изчистят старо имение от свръхестествени натрапници. Това, което ще открият, е, че домът е там, където са привиденията!
 
В опит да започнат живота си начисто, самотната майка Габи и 9-годишният ѝ син Травис се местят в огромно имение в Ню Орлеанс, което закупуват на изненадващо достъпна цена и много скоро разбират защо. Къщата е обитавана от сприхави духове, които не са никак доволни от появата на новите обитатели. Отчаяни, Габи и Травис се свързват със свещеник, овдовял учен, който понастоящем се изявява като неуспешен експерт по паранормални явления, екстрасенс от най-стария френски квартал на града и раздразнителен историк. С тяхна помощ семейството се надява да направи "екзорсизъм на къщата", а резултатът е колкото страшен, толкова и смешен.
 
 
Запазвайки мистерията, първият трейлър на "Привидения в къщата" само открехва вратите към амбициозната продукция, която впечатлява както с уникалната си атмосфера и тънкия баланс между забавното и страховитото, така и с изключителен актьорски състав. Във филма участват звездите Розарио Доусън, ЛаКийт Станфийлд, Оуен Уилсън, Дани ДеВито, Уинона Райдър и Тифани Хадиш, както и Джейми Лий Къртис и Джаред Лето в ролите на два от най-емблематичните героя от оригиналния атракцион.   
 
Режисьор на "Привидения в къщата" е Джъстин Симиен (Dear White People), който преди години е работил в Дисниленд и познава отлично най-добрите страни на атракциона, и това, което го прави толкова популярен сред хората. Сценарият е на Кейти Диполд (Нежна полиция), а продуценти са Дан Лин и Джонатан Айрих. 
 
"Привидения в къщата" се материализира в кината от 28 юли – дублиран и субтитриран. 
 

Свързани новини

Какво ще направите?

27.03.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024