"Писък" се завръща с шестата и най-кървава част

На 10 март правилата се променят. Хорър иконата Гоустфейс се завръща на големия екран с "Писък 6" и за първи път ще се отправи към "града, който никога не спи", за най-напрегнатата и кървава част от иконичната поредица до момента.
 
Сестрите Саманта (Мелиса Барера) и Тара Карпентър (Джена Ортега), както и близнаците Чад (Мейсън Гудинг) и Минди Мийкс (Джазмин Савой Браун) напускат Уудсбъро и започват нова глава от живота си в Ню Йорк. Ужасът обаче ги следва по петите - нов убиец надява маската на Гоустфейс и сякаш не следва нито едно от установените правила. Скоро броят на телата нараства неимоверно, а с всяка следваща жертва, самоличността и мотивите на убиеца изглеждат все по-мъгляви. По всичко изглежда, че този път оцелели няма да има.
 
Наред с Барера, Ортега, Браун и Гудинг, в "Писък 6" завръщане правят Кортни Кокс като емблематичната за франчайза Гейл Удърс, както и Хейдън Пенетиер като фаворитката на феновете от "Писък 4" Кърби Рийд. В останалия актьорски състав се включват Дермът Мълруни, Тони Револори, Самара Уивинг и др.
 
Ще пищим в кината и 4DX от 10 март. 

Свързани новини

Уди Харелсън със странна семейна история

14.08.2023

Виетнам забрани "Барби"

03.07.2023

Ето кой ще се превъплъти в иконата Гунди

05.06.2023

Мерил Стрийп спечели престижна награда

28.04.2023

Мел Гибсън също почете Христо Живков

06.04.2023