Уди Харелсън направи шокиращо разкритие за баща си

Известният актьор Уди Харелсън наскоро отпразнува своя 61-ви рожден ден. В интервю за "Гардиън" той направи разкритие за семейството си, което изненада мнозина. 

Той е роден в Тексас и има двама братя, Джордан и Брет. Те израснали в ужасна бедност и били отгледани от майка си Даян, докато баща им Чарлз рядко присъствал в живота им. През 1974 г. Чарлз е осъден на затвор за работа като наемен убиец, за което получавал огромни суми пари.

"Бях на 11-12 години, когато чух името на баща си по радиото. Спомням си, че си помислих: Не може да има двама Чарлз У. Харелсън. Най-накрая се опомних - това е баща ми. Бях в шок", каза Уди.

Матю Макконъхи и Уди Харелсън играят себе си в нов сериал

Баща му дори бил заподозрян в участие в убийството на американския президент Джон Кенеди, който беше убит през 1963 г.

Заради всичко това родителите на актьора се развеждат, когато той е на седем години.

Както той по-късно призна, той посетил баща си в затвора, въпреки че нямали здрава връзка.

"Ние сме родени в един и същи ден. Винаги ми е било странно колко всъщност си приличаме и колко много неща правим по един и същи начин“, каза актьорът, цитиран от "Гардиън".

Чарлз починал през 2007 г. в затвора от инфаркт, а Уди все още не бил безразличен към баща си. Той се опитал да му помогне и похарчил милиони, за да му даде ново начало, което обаче не се случило.

Свързани новини

Виетнам забрани "Барби"

03.07.2023

Ето кой ще се превъплъти в иконата Гунди

05.06.2023

Мерил Стрийп спечели престижна награда

28.04.2023

Мел Гибсън също почете Христо Живков

06.04.2023

Двете звезди ще играят себе си

16.03.2023


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0