Михаела Маринова смело направи своята Стъпка напред въпреки кризата

Днес трябваше да се състои първият голям концерт на певицата, за който тя и екипът й се подготвят от месеци. На сцената на Sofia Live Club Михаела щеше да представи дебютния си албум в компанията на някои от най-добрите музиканти у нас, начело с Ангел Дюлгеров (китара), Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани) и Евден Димитров (бас).
 
 
Концертът пада, сега е с нова дата през май, но "Вирджиния Рекърдс" решават да не пипат премиерата на албума, въпреки затворените магазини, въпреки невъзможността за срещи с публика и въпреки, че целият екип на компанията и самата Михаела са разпръснати по домовете си.
 
 
Звездата на Михаела Маринова изгрява в третия сезон на "Х Фактор", когато тя достига до финалния концерт на предаването и излиза от него като любимка не само на децата, но и на техните родители. Дебютът на Михаела Маринова се казва именно "Стъпка напред" и й носи ред отличия. Следват "Не ти ли стига", "Един срещу друг", "Листата падат" с участието на дуото Pavell & Venci Venc’, "Очи в очи", "Само теб", страхотен дует с Любо Киров на хита му "Мога" и излезлият преди дни авторски дебют на певицата "Страх от самота".
 
 
Междувременно с майсторските си превъплъщения певицата печели публиката и в още два телевизионни формати – "Като две капки вода" и "Маскираният певец".
 
 
Дебютният й албум е извоювана мечта за нея. Освен всичките й хитове, в него влизат и няколко неиздавани до момента парчета - "Следвай моя глас", "Другата стая", "Моят сън" и "Винаги ще има утре".
 
 
Сред авторите на песните в него са шведският тандем Ollipop и Holly Martin, написали песента "Стъпка напред", румънският хитмейкър Мonoir, както и звездният отбор от съмишленици, в лицето на Павел Николов, създал голяма част от песните в албума и колегата му Венцислав Чанов (Pavell & Venci Venc’), DARA, Михаела Филева, Кристиан Костов, Любо Киров, Евгени Димитров-Маестрото и други. 
 
 
"Музикантите, артистите, продуцентите и авторите са сред най-засегнатите от кризата с вируса. Имаме нужда от позитивни знаци, от сила и от инат да продължим напред, въпреки удара, който понасяме в момента. Албумът на Михаела е нашият знак към всички колеги и обикновени хора, за които музиката е важна – не унивайте, скоро всички ще направим своите "стъпки напред" и ще се върнем към нормалността", споделя Саня Армутлиева.
 
 
Ден след премиерата, на 27 март от 18:20 ч., Михаела Маринова ще зарадва феновете си с виртуален концерт в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс", на който ще изпълни част от парчетата в Стъпка напред, а зрителите ще имат възможност да задават въпроси, свързани с албума.
 
 
Стъпка напред - съдържание:
1. Следвай моя глас
2.  Не ти ли стига
3. Само теб
4.  Другата стая
5. Очи в очи
6. Стъпка напред
7. Моят сън
8. Страх от самота
9. Един срещу друг
10. Листата падат ft. Pavell & Venci Venc’
11. Мога x Любо Киров
12. Винаги ще има утре
13. Само теб (акустична версия)

Свързани новини

Михаела Маринова представи нов сингъл

30.07.2021

Михаела Маринова представи "Whispers"

19.03.2021

Наближава концертът на Михаела Маринова

02.10.2020

Михаела Маринова - "Страх от самота"

19.03.2020

Отлагат концерта на Михаела Маринова

16.03.2020