OneRepublic гледат напред към по-добри дни в сингъла "Better Days"

В нежната балада в умерено темпо, бандата OneRepublic поглежда към по-светло бъдеще в хаоса и страха от случващото се в света в момента.
 
"Да, аз знам, че ще дойдат по-добри дни / Знам, че слънце ще огрее пътя ми / Дано никога не пролеем друга сълза за днес / Защото знам, че идват по-добри дни", заявява фронтменът и вокалист на бандата, Ryan Tedder, във вълнуващия припев на песента.
 
 
Според Ryan, песента се ражда като лъч надежда в продължаващата по цял свят пандемия на коронавирус. "Беше малко преди да завършим предстоящия си нов албум, когато Световната здравна организация обяви официално пандемията. Без да знаят, някои от нас се бяха оказали изложени на риск от COVID-19 в Лондон и се озоваха под двуседмична карантина в студиото ми в Лос Анджелис. Оставаха само 2 недовършени песни от албума, едната от тях беше именно "Better Days", разказва изпълнителят. "Създадохме текст, който отговаря на сегашната реалност, в която живеем – това се случва, когато пишеш песен по време на криза."
 
"Better Days" е сингъл от предстоящия 5-ти студиен албум на OneRepublic, Human, и следва синглите "Rescue Me", "Wanted" и "Didn't I". Албумът излиза у нас от Universal Music Group/Анимато Мюзик.
 
Бандата обяви също, че заедно със звукозаписната компания Interscope Records (Universal Music Group), ще дарят част от приходите от стрийминг на песента на фонда в подкрепа на музиканти и артисти, MusiCares, както и на организацията за борба с COVID-19.

Свързани новини

Задава се мощен нов сингъл

09.04.2024

One Republic имат нов сингъл

26.05.2023

OneRepublic с песен в "Топ Гън: Маверик"

19.05.2022

Новата музика тази седмица

04.02.2022

Най-добрата музика от последните дни

18.11.2021