IVE показа новия си сингъл и видео - "Твоя"

"Твоя" е най-новият сингъл на певицата IVE, която този път прави в колаборация с набиращия популярност в българския музикален ефир композитор и изпълнител Любомир Боянов-Chaz.
 
 
Музиката и текста на песента пишат заедно, аранжиментът е изцяло на Chaz, а стилът е съвременен поп. За мастера залагат на световно утвърдени имена, затова го изпращат лично в студиото на Dave Kutch в Ню Йорк (Dua Lipa, Lana Del Rey, Christina Aguilera, Justin Timberlake).
 
"Твоя" засяга важна социална тема и носи силно послание. За връзката между вируталния и физическия свят, за приемането на новата онлайн реалност и потапянето в социалните мрежи говори видеоклипът към песента. Проектът цели да покаже смисъла на парлелния виртуален свят, който все по-силно навлиза в ежедневието ни. В снимките участва известният професионален танцьор и хореограф Захари Нанков. 
 
IVE & Chaz се запознават през 2008 година, когато правят няколко песни заедно с Иван Ласков. Най-голям успех постигат с песента си "Ready for Love”, която е записана и продуцирана от италианската музикална компания Renilin Music Label. През 2009 г. парчето стига до финалите на "Българската песен за Евровизия". След като за известен период творческите им пътища се разделят, през 2019 г. те решават отново да създадат нещо заедно, което през 2020 е вече факт. Въпреки, че Chaz е доста погълнат от работата по новият албум с R&B звучене към проекта Chaz’n’Byanka, той успява да влезе успешно в духа и на съвременната поп музика. По този начин се създава една нова основа за бъдещи музикални вдъхновения.

Свързани новини

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

Огромна загуба

25.10.2023

Пада шоуто на 13.08

04.08.2023

Събитието е отменено

26.07.2023