"Runnin’" на Ева Пармакова със силна подкрепа от MTV Dance

Звездната колаборация на Ева Пармакова с известния турски DJ Hakan Akkus – "Runnin‘", се оказа любима не само на радиостанциите и музикалните телевизии у нас, но и на глобалния музикален канал MTV Dance. Анимираното видео към песента е получило мощна подкрепа от екипа редактори на известната музикална телевизия и от понеделник можете да го засечете по така желания от всички артисти ефир.
 
 
Хитовият сингъл беше лицензиран в още 6 държави, като най-голямо внимание привлече в Турция, а профилът на Ева Пармакова в Spotify вече е доминиран от слушатели от Истанбул, Анкара, Измир и Бурса. Парчето намери място в над 1000 плейлиста в Spotify, сред които един от най-популярните в Турция – Hit Dans и беше добавено още в New Music Daily, Future Hits и Friday Feeling на Apple Music. 
 
В парчето се преплитат два от най-актуалните стилове в музиката - Ева със съвременното поп звучене от българската страна и Hakan Akkus с типичното ориенталско от турската. Това е второ видео на Ева Пармакова, което пробива в MTV Dance, след като в началото на миналото лято "Tell Me Right" с Fabrizio Parisi и WahTony също бе заложено на активна ротация в плейлистите на канала.

Свързани новини

"Runnin’" и "Вселена" - най-излъчвани

30.01.2021

Ева Пармакова - "Runnin’"

07.02.2020

Ева Пармакова - "Lipstick"

24.10.2019

Наши артисти превземат MTV Dance

04.06.2019

Ева Пармакова записа "Тell Me Right"

27.03.2019