Twenty One Pilots се завръщат с нова песен - “Level of Concern”

Twenty One Pilots споделиха “Level of Concern” - чисто нова песен, писана и записана по време на пандемията от COVID-19. Песента, която вдъхва надежда в трудни времена, придружена от официално музикално видео, режисирано от дългогодишния колаборатор Reel Bear Media. Дуото на Tyler Joseph и Josh Dun ще дари част от приходите на “Level of Concern” на Crew Nation, глобален фонд за облекчаване екипите, които изпълняват музика на живо, който цели да помогне на музикантите по турнета и участия, засегнати от коронавирус пандемията. 
 
 
Фронтменът на Twenty One Pilots, Tyler Joseph, наскоро разкри на феновете в  Twitter, че работи върху нова музика, докато е в самоизолация: “Винаги пиша, но чувствам, че тази песен просто трябва да излезе сега”. Joseph добавя: “Мисля, че е семпла, но пълна с надежда“, уточнявайки, че това е първата песен, която е писал на електрическа китара.
 
“Level of Concern” е първата нова музика от Twenty One Pilots от издаването на Trench (2018). Истински глобален феномен, надвишил два милиарда стрийма из целия свят, Trench донесе на  Twenty One Pilots Top 5 дебюти в куп класации по света, включително в САЩ и Великобритания, с #1 дебюти в Австралия, Нова Зеландия и Холандия. 

Свързани новини

Чуй новата музика тази седмица

12.04.2021

Twenty One Pilots се завръщат

08.04.2021

Коледна песен от Twenty One Pilots

11.12.2020

Twenty One Pilots с "безкрайно" видео

30.06.2020

Twenty One Pilots с алтернативна версия

28.05.2020