Twenty One Pilots споделиха "The Craving (single version)" ден преди излизането на новия си албум

Twenty One Pilots споделиха "The Craving (single version)" –  последното представяне на нова музика от предстоящия им албум Clancy, който излиза навсякъде утре, 24-ти май.   
 
"The Craving (single version)" е придружен от официално музикално видео, режисирано от дългогодишния сътрудник Reel Bear Media. Бандата представи за първи път емоционално зареденото парче по-рано този месец на живо по време на разпродадения си концерт в "Electric Ballroom" в Лондон.
 
Серията от суперинтимни изпълнения на живо на Twenty One Pilots – която включваше разпродадени концерти в Ню Йорк, Мексико Сити и Берлин – ще завърши този петък, 24 май, с много специално изпълнение по случай издаването на албума, в "Newport Music Hall" в родния им град Кълъмбъс, Охайо. 
 
 
Twenty One Pilots ще отпразнуват издаването на Clancy с "The Clancy World Tour" –  най-голямото им хедлайн турне до момента, което ще стартира на 15-ти и 16-ти август в "Ball Arena" – Денвър, Колорадо. Турнето ще прекоси Северна Америка през есента, последвано от дати в Нова Зеландия, Австралия, Латинска Америка, Европа и Обединеното кралство. 
 
Сред акцентите в Clancy са вече издадени парчета от албума "Backslide", "Next Semester" и "Overcompensate", което се изстреля стремглаво в класацията на радиостанциите с формат Alternative, достигайки №1 и отбелязвайки техния 11-ти №1 във формата, приветствайки слушателите обратно в завладяващия свят на "Trench".
 
С над 33 милиарда стриймвания в цял свят и над 3 милиона продадени билета за глобални хедлайн турнета, базираното в Кълъмбъс, Охайо, дуо – Тайлър Джоузеф и Джош Дън, се утвърди като една от най-успешните групи на 21-ви век и предефинира звученето на цяло поколение. Продуциран съвместно с Джоузеф и Пол Мийни, Clancy бележи последната глава в амбициозен разказ, разгърнал се в няколко албума, представен за първи път в мултиплатинения пробив на групата през Blurryface (2015)
 

Свързани новини

21 Pilots с нова песен от албума Clancy

30.04.2024

Дуото тръгва на път

02.04.2024

21P се завърнаха

05.03.2024

Twenty One Pilots с нов албум

28.04.2023

Лимитирано издание за 10 рожден ден

12.01.2023