Tones And I дава заявка за нов хит с "Wonderful"

Tones And I споделя новия си сингъл "Wonderful", написан от самата австралийка и копродуциран с Рик Ноуелс и Ранди Белкюлфайн.
 
Емоционална и вълнуваща балада, "Wonderful" показва изключителните вокали на Tones и завладяващите текстове, които пише за песните си. Парчето е част от дългоочаквания нов албум на Tones And I, който се очаква да излезе по-късно тази година.
 
 
За новата песен Tones And I споделя: ""Wonderful" е песен, която написах за много близък човек в живота ми. Исках да му кажа колко невероятен е бил в моменти, в които може би се е чувствал като че ли не достатъчно добър."
 
"Wonderful" следва последните сингли на Tones And I "I Get High" и "Dreaming ". Tones And I също споделия специална акустична версия на "Dreaming" и официален музикален видеоклип, показващ зашеметяващо изпълнение на живо на песента.
 
Tones And I ще има участия на фестивали в Азия по-късно този месец, а след това ще посети Европа през юли за допълнителна поредица от летни фестивали и хедлайн шоу в Лондон, преди да се върне у дома за почти разпродадено хедлайн турне в Австралия и Нова Зеландия. 
 
По-рано тази година Tones And I се присъедини към P!NK на нейното турне в Австралия, откривайки всеки от двадесетте концерта и изпълнявайки песните си пред почти един милион души през цялото време. 
 

Свързани новини

Австралийката се завърна

02.02.2024

Tones And I с нов сингъл

09.08.2023

Ново от Tones And I: "I Am Free"

05.04.2023

Tones and I с нова песен

08.02.2023

Новите албуми тази седмица

23.07.2021