Tones and I възпява смела мореплавателка в "I Made It"

Tones And I се завърна с новия си сингъл "I Made It", създаден от нея за филма "True Spirit" на Netflix.
 
"I Made It" е вдъхновен от филма "True Spirit", който описва живота на упоритата млада мореплавателка Джесика Уотсън (Тийгън Крофт). Когато Джесика се заема да бъде най-младият човек, плавал сам, нон-стоп и без чужда помощ около света, мнозина очакват тя да се провали. С подкрепата на своя треньор и ментор по ветроходство Бен Брайънт (Клиф Къртис) и родителите си (Джош Лоусън и носителката на Оскар Анна Пакуин), Джесика е решена да постигне това, което се смяташе за невъзможно, навигирайки в някои от най-предизвикателните участъци на океаните по света в продължение на 210 дни.
 
 
Режисьор на филма "True Spirit" е Сара Спилейн. Бриджет Уеб, Вивиен Търнър, Стейси Клаусен и Тод Ласанс също участват в тази невероятна истинска история за постоянството и човешките постижения, която показва, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите, които се осмеляваш да изживееш.
 
 
Режисьорът и сценарист на "True Spirit" Сара Спилейн казва: "Работата с Tones Аnd I беше дар. Говорихме много за темите в "True Spirit" и бях поразенa от това как тя успя да улови борбата, емоцията и триумфа на историята на Джесика в оригиналната песен "I Made It". Говорихме и за подобни пътувания "въпреки всичко", на които Тones, Джесика, нашата главна актриса Тийгън и аз сме преминали, така че мисля, че Тones наистина резонира с историята. Беше наистина невероятно да работя с всички тези вдъхновяващи австралийски жени."
 
 
"I Made It" следва сингъла "Charlie" на Tones And I от 2022 и нейното участие заедно с Macklemore в неговия сингъл "Chant." 

Свързани новини

Австралийката се завърна

02.02.2024

Tones And I с нов сингъл

09.08.2023

Ново от Tones And I: "I Am Free"

05.04.2023

Новите албуми тази седмица

23.07.2021

Tones And I с първи официален ремикс

24.09.2020